Hopp til hovedinnhold
  • 1/1

Restaurant Rockheim Panorama ligger i 5. etasje, og har fantastisk utsikt mot trondheimsfjorden og byen, stor utendørsterasse og en meny tilberedt med omsorg og kreativitet.

Åpningstider Rockheim Panorama

Tirsdag - Fredag kl. 10 - 16 (kjøkkenet stenger kl. 15)
Lørdag - Søndag kl. 11 - 17 (kjøkkenet stenger kl. 16)

Velkommen!

2024_Rockheim_lunsjmeny_sommer.pdf

 

  • 1/1

Booking av middager, selskaper og arrangement

Vi tar imot booking av arrangement og selskap dagtid og kveld, også utenom åpningstidene, og planlegger dette tilpasset myndighetenes smittevernregler. 

​Mange vil se utstillingene når de besøker Rockheim, og kombinert med opplevelser og bevertning på Rockheim Scene, i fojaeen eller i Rockheim Panorama, blir opplevelsen komplett. 

  • Bankett: 160
  • Mottakelse: 300​

Vi ønsker små og store arrangører velkommen, og tar i mot til alle typer arrangement og produksjoner. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Rockheim Panorama
Telefon: +47 73 49 30 10
Mail: rockheim.restaurant@mist.no

  • 1/5
  • 2/5
  • 3/5
  • 4/5
  • 5/5

Menyer

Restauranten tilbyr pakkeløsninger med mat og drikke tilpasset ditt budsjett og ambisjonsnivå. Hva med å legge din konferanse, selskap, bryllupsfest eller julebord til Rockheim? Under kan du laste ned og bla i våre menyer.

Konferanse og seminar

  • 1/1

Rockheim Scene

Vi tilbyr konferanselokalet Rockheim Scene med utstyr og teknikk på absolutt toppnivå. Lokalet har en kapasitet på 160 sittende i ordinært konferanseoppsett, eller 350 stående. 

Kinoppsett
: 160
Klasseromsoppsett: 90 (klasseromsbord)
Bankett: 100 (langbord)
Mottakelse: 350 (sideliggende foajè kan også benyttes for å øke kapasitet) 

Leiepris: 20.000,- inkl.mva

Mediateket

Panoramalokalet Mediateket er lokalisert i samme etasje som vår restaurant, Rockheim Panorama. Maks kapasitet er 70 stk, med konferansebord maks 30 stk. Møterommet utstyres med projektor, lerret og lydanlegg.

Kinooppsett: 70
Klasseromsoppsett: 30 (klasseromsbord)
Mottakelse: 70

Leiepris: Kr. 7000,- inkl.mva

Bryllup

Bryllupsdagen er en av de største begivenhetene i livet, og en dag som skal minnes for alltid. Vi har lang erfaring med prosjektering og gjennomføring av selskaper, og våre lokaler er godt lagt til rette for bryllup med sin fantastiske utsikt og magiske stemning. Vi på Rockheim Panorama skal gjøre vårt for å sørge for at dagen blir deres perfekte dag!

Les mer om hvordan ditt bryllup planlegges og vil se ut hos oss!
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1