Hopp til hovedinnhold

Rockheimkunnskap: Ole Børud

Vestkystpopens fremste norske ambassadør gjester Rockheim på releaseturné for sitt nye album Outside The Limit!

  • 1/1
    Foto: Kristoffer Krook

Ole Børud – konsert og intervju 
Fredag 8. november kl. 20 på Rockheim scene
Billetter sikrer du deg her 
(eller gå inn på www.hoopla.no)
Pris: 375,- + avg. // 255,- + avg. (student/honnør)

Dette blir eneste stopp i Trondheim for Ole Børud på hans Outside The Limit-tour. Artisten kommer med fullt band til intime Rockheim scene.  

Med sine siste soloplater har Ole gått tilbake til sine musikalske røtter i soul- og funkpreget pop. Han har vært på en omfattende vårturnè med fullt band og blåserrekke, til høye terningkast i hele Norge.

Låter som Good Time og Fast Enough viser at Ole Børud fortsatt behersker kunsten å skape god stemning til fulle. Med den kommende platen Outside The Limit legger han ut på nok en turnè med masse ny og spennende musikk!

Før konserten gjør vi et intervju med Ole Børud på scenen. Her får du et dypdykk i artistens fascinerende karriere, med et usedvanlig vidt sjangerspenn.
Ole har stått på scenen så og si siden han lærte å gå, som andregenerasjons medlem av Børud-familien – en musikalsk institusjon i seg selv. Senere gjorde han seg bemerket i ekstrem-metal, først og fremst i bandet Extol, før han i fjor høst slo for fullt gjennom som folkekjær artist med sin deltakelse i NRKs Stjernekamp. Ole Børud er også anerkjent som en svært dyktig gitarist.

Velkommen til en funky og finslepen musikalsk kveld, med en av våre ypperste artister i sjangeren.

Arrangementet holdes i forbindelse med vår temporære utstilling Soli Deo Gloria – en utstilling om kristendom og populærmusikk i Norge, som vi viser fram til mai 2020. Du kan også møte Ole Børud i utstillingen, som en av flere artister vi har intervjuet om forholdet mellom kristendom og musikk.