Rockheimkunnskap: Sigvart Dagsland

Rockheim ønsker velkommen til en intim konsert og samtale med en av Norges fremste popsolister de siste 30 år. Sigvart Dagsland stiller med fullt band på Rockheim scene denne kvelden.

  • 1/1
    Hans Fredrik Asbjørnsen

Konsert og samtale med Sigvart Dagsland
Søndag 16. juni kl. 19.30 på Rockheim scene
Billetter kr. 420,- + avg 
Se etter billetter på hoopla.no ved å trykke her  eller kjøp i resepsjonen på Rockheim.

Sigvart Dagsland er kjent for sin gode sangstemme, sitt sosiale engasjement, sine gode melodier og seriøse tekster på dialekt. Mindre kjent er hans utpregede sans for humor. Denne sammensetningen har ført til av Dagsland har gitt ut plater av svært forskjellig karakter; alt fra høytidelige salmer til løssluppen humor, men alt er gjort med en overbevisende seriøsitet.

Dagsland kommer med fullt band og før konserten blir han intervjuet om sin karriere av Rockheims museumspedagog Sigmund Vegge.

Konserten på Rockheim holdes i forbindelse med vår temporære utstilling Soli Deo Gloria – en utstilling om kristendom og populærmusikk i Norge, som åpner 11. april.

På Rockheim stiller Dagsland med følgende band:  
Torjus Vierli, tangenter
Espen Tappel, gitarer
Tittan Folkvord, bass
Mari Sandvær Kreken, sang og gitarer
Jango Nilsen, trommer

SIGVART DAGSLAND

«En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er et møte med en artist som behersker publikumsrommet til fulle. Gjennom sin totale tilstedeværelse  og uovertrufne stemme tar han mennesker med seg; fra det sårbare menneskelige til kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen. ​I bagasjen har han låter fra sitt nyeste album RØST, samt høydepunkt fra hele sin karriere»