Rockheimkunnskap: Terje Tysland

Opplev en av norsk rocks mest kompromissløse og populære artister på intime Rockheim scene. Før konserten starter, vil musikkjournalist Tom Skjeklesæther intervjue Terje Tysland på scenen.

  • 1/1

Rockheimkunnskap: Terje Tysland med band
Konsert og intervju
Fredag 24. april kl. 20
Billetter i salg på hoopla.no (eller kjøp i resepsjonen på Rockheim)

I vår konsert- og intervjuserie Rockheimkunnskap får vi denne gangen besøk av Terje Tysland med band!

Terje ​Tysland har over fem tiår satt sitt preg på norsk rock og populærmusikk. Han begynte å spille trekkspill allerede som 12-åring, før han ble medlem i legendariske Prudence der han etterhvert også skrev låter. I 1977 debuterte Tysland som soloartist, med albumet Stakkars klovn

Med kompomissløse og usminkede tekster, tidvis av selvutleverende art, har Tysland skildret livet til den menige mann og kvinne både på plate og på utallige scener i bygd og by. Han er outsideren som ble folkekjær, og opptrer med glødende entusiasme på scenen.

Før konserten starter, blir Tysland intervjuet av Tom Skjeklesæther på scenen. Her får vi et dypdykk i trønderrockerens liv og karriere. Selv har Skjeklesæther også en lang og allsidig karriere bak seg i musikkbransjen, som redaktør, musikkanmelder, festival- og konsertarrangør, manager, booker,  musikkdebattant, etc. 

Arrangementet starter kl. 20.00. Dørene åpner kl. 19.30. 

Velkommen!