Romjula på Rockheim

Vi holder dørene åpne i romjula (27.-30.12) og kan by på omvisninger og barnas time - alt inkludert i inngangsbilletten.

  • Toppboks med julenisse og slede

Barnas time kl.12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen. 

Presentasjon av utstillingen Kiss – The Exhibition kl.13: Få med deg en kort presentasjon av en av Nordens største Kiss-samlinger! Den temporære utstillingen vil kunne oppleves på Rockheim til februar 2019. 

Omvisning i hovedutstillingen kl.14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Alt er inkludert i inngangsbilletten - og husk at alle barn under 16 år kommer gratis inn på Rockheim! Velkommen til en trivelig stund på Rockheim i romjula. 

Åpent 27. des - 30. des kl. 10 til 16.