Sommerens åpningstider og program

Fra 01.juni har vi åpent hver dag fra kl.10-17 og kan by på daglige aktiviteter og omvisninger fra 24.juni. Få også med deg konsert og sceneprat med Sigvart Dagsland 16. juni og utstillingsåpning i Rockheim Galleri 20. juni.

  • Utstillingsåpning 20.juni Skjærgårdsgospel og Skjærgårds Music & Mission
    Utstillingsåpning 20.juni Skjærgårdsgospel og Skjærgårds Music & Mission

Juni markerer måndeden hvor museet er åpent hver dag fra kl.10-17. Sommermåneden byr på flere arrangement som Rockheimkunnskap med Sigvart Dagsland 16.juni,utstillingsåpning Skjærgårdsgospel og Skjærgårds Music & Mission i Rockheim Galleri 20. juni og konferansen From youth culture to cultral heritage 11-12. juni. 

Fra 24. juni er sommerprogrammet offisielt i gang med daglige familieaktiviteter og omvisninger - inkludert i inngangsbilletten: 

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl. 11: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Barnas Time kl. 12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen. 

Omvisning i Soli Deo Gloria kl.13: Få med deg en omvisning i vår ferskeste, temporære utstilling om kristendom og populærmusikk i Norge. 

Drop-in ukulelekurs kl.13.30: Prøv deg på noen grep ukulele med en av våre omvisere! Drop-in, oppmøte litt før kl.13.30 i resepsjonen. Ukulelekurset passer for barn fra 8 år og opp

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl. 14 og kl.15 (engelsk): Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen.