Ny utstilling om Trondheims musikkmiljø på 60-tallet

Torsdag 3. oktober 2019 åpner vi utstillingen Swingin’ 60’s i Trondheim - med rock, beat, pop, riff og piggtråd. Utstillingen tar for seg musikkmiljøet i Trondheim på 60-tallet og vil stå i Rockheim galleri fram til januar 2020.

  • Pop Clubben
    1/1

Trondheim på 60-tallet var en spennende tid for lokale band og artister. I kjølvannet av Elvis og våre lokale rockehelter på 50-tallet, dukket det opp en mengde band og artister som så absolutt satte sitt preg på bybildet på 60-tallet.

Mange forble lokale helter, andre fikk etter hvert fotfeste også utenfor byen. Ikke nok med det, internasjonale stjerner dukket også opp. Midt på 60-tallet ble også Pop Clubben startet opp,  noe som ble en viktig arena for band og artister.

Torsdag 3. oktober kl. 19 åpner utstillingenSwingin’ 60’s i Trondheim - med rock, beat, pop, riff og piggtråd, i Rockheim galleri, med gratis inngang. 

Senere på kvelden blir det også Pop Clubben på Rockheim scene (krever egen billett - band annonseres senere).

Før den tid vil vi gjerne komme i kontakt med enda flere av dere som på en eller annen måte var aktive i Trondheims musikkmiljø på 60-tallet - og kan bidra med foto, film, lyd, gjenstander, historier eller annet. 

Kontakt:

Rockhistoriker Terje Nilsen
Telefon: 9580 7360
Epost: terje.nilsen@rockheim.no

Mer informasjon om utstillingen og detaljer rundt utstillingsåpningen kommer i august.