Utstillingsåpning: Swingin’ 60’s i Trondheim

Vi åpner ny utstilling om Trondheims musikkmiljø på 60-tallet. Swingin’ 60’s i Trondheim - med rock, beat, pop, riff og piggtråd, åpner i Rockheim Galleri torsdag 3. oktober kl. 19.00.

  • Pop Clubben
    1/1

Trondheim på 60-tallet var en spennende tid for lokale band og artister. I kjølvannet av Elvis og våre lokale rockehelter på 50-tallet, dukket det opp en mengde band og artister som så absolutt satte sitt preg på bybildet på 60-tallet.

Mange forble lokale helter, andre fikk etter hvert fotfeste også utenfor byen. Ikke nok med det, internasjonale stjerner dukket også opp. Midt på 60-tallet ble også Pop Clubben startet opp,  noe som ble en viktig arena for band og artister.

Utstillingen Swingin’ 60’s i Trondheim - med rock, beat, pop, riff og piggtråd kaster lys over denne vitale perioden, og kan oppleves i Rockheim Galleri frem til januar 2020. 

På utstillingsåpningen blir det taler fra personer sentrale i det som skjedde i musikkmiljøet på 60-tallet og snorklipping. Gratis inngang.

Senere på kvelden blir det også Pop Clubben på Rockheim Scene, med konserter med Jason, Jetsan og Little Lord Fauntleroys (krever egen billett),

Velkommen!