Vinter og vårprogram 2019

Vi åpner to store utstillinger og et nytt formidlingsrom, i tillegg til musikkforedrag og andre aktiviteter - sjekk ut vinter og vårprogrammet vårt!

  • Rockhem-bygget
    1/1
    Geir Mogen/Rockheim

Allerede torsdag 24. januar åpner vi den nye faste utstillingen Rockheim Hall of Fame. Gjennom unikt materiale blir du bedre kjent med artistene som er innlemmet i Hall of Fame, som alle på sin måte har påvirket musikken som lages i dag. Du er hjertelig velkommen til åpningsmarkeringen på Rockheim scene 24. januar kl. 19, med gratis inngang!

Lørdag 2. mars åpner vi formidlingsrommet Lydlab. Her kan du selv produsere og utforske elektronisk musikk på en leken og intuitiv måte – sangen du lager får du med deg hjem!

Torsdag 11. april åpner vi enda en utstilling – Soli Deo Gloria utforsker forholdet mellom kristendom og populærmusikk i Norge, med både et historisk og tematisk blikk. Utstillingen skal stå i Rockheim temporær i fjerde etasje, og vi kommer til å annonsere program for åpningsfest og andre tilknyttede arrangement senere i år.

Vår populære musikkquiz i Rockheim panorama fortsetter i 2019 gjennom fire torsdagsrunder: 7. februar, 14. mars, 25. april og 16. mai. Gratis påmelding, maks fire personer per lag.

Vi fortsetter også med Pop Clubben på Rockheim torsdager. Vinterens og vårens datoer er 14. februar, 7. mars, 4. april og 9. mai. Band annonseres fortløpende – følg med, høstens tre siste Pop Clubben ble utsolgt.

I samarbeid med NTNU, Institutt for musikk, arrangerer vi forelesningen populærmusikkens musikkteknologi med førsteamanuensis og studieprogramleder Andreas Bergsland, torsdag 21. februar kl. 19 – gratis inngang.

Samarbeidet med Trondheim kommune rundt den populære allsangkafeen fortsetter også, med hele 11 konserter i 2019.

Vi kommer til å ha et rikt tilbud i skoleferiene, med aktiviteter for hele familien inkludert i inngangsbilletten. Vinterferien 19. til 24. februar vil ha omvisninger, barnas time og også tilbud om ansiktsmaling i vår temporære utstilling Kiss – The Exhibition som står frem til nettopp søndag 24. februar. 

Også påskeferien vil være spekket med aktiviteter, med omvisninger, introduksjoner og drop in-ukulelekurs. Sjekk ut våre alle våre åpningstider for 2019 her.

I tillegg vil vi fortsette med aktiviteter for hele familien lørdager og søndager, med vårt faste helgetilbud, og vår faste babyomvisning hver fredag kl. 13.

Sett også av søndag 28. april! Da arrangerer vi åpen dag på Rockheim, med gratis inngang, aktiviteter og livemusikk tilpasset flere aldersgrupper! Detaljert program vil komme.

Vi er gleder oss også til å huse konferanseprogrammet til vår samarbeidspartner Trondheim Calling 31. januar til 2. februar.

Åpningstidene for museet er tirsdag til fredag kl. 10 til 16, lørdag og søndag 10 til 17, mandager stengt. 
Følg med på våre hjemmesider, eller følg oss på Facebook og Instagram for flere nyheter og arrangement. 

Velkommen!