Vinterferien på Rockheim

Opplev Rockheims "hemmelige" lokaler, lær deg noen grep på ukulele og bli med på omvisning i hovedutstillingen og utstillingen Ei vise er så mangt! Hver dag i vinterferieuka (20.-25.februar)!

  • Gaute og barna på 1980-tallsrommet
    Geir Mogen/Rockheim

Barnas Time kl.12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen.

Intro til ´Ei vise er så mangt´ kl.13: Bli med på en kort introduksjon til den skiftende utstillingen "Ei vise er så mangt". Dette er en utstilling om norsk visesang, visetradisjoner, visebølgen, viseartistene og ikke minst visas betydning for utviklingen av den norske populærmusikken. 

Drop-in kurs ukulele kl.13.30: Bli med å lær deg noen grep på ukulele! Drop-in kurset er for de fra 8 år og oppover, maks 10 stk. Henvend deg i kassa for billett til kurset.

Åpen omvisning i hovedutstillingen kl.14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Restauranten på Rockheim, Rockheim Panorama, kjører et ekstra barnevennlig tilbud i vinterferien (f.o.m 17.02-25.02); Pølse i lompe, kakestykke og saft for 50,-! 

Alle tilbud er inkludert i inngangsbilletten - og husk at barn under 16 år har gratis inngang på Rockheim (i følge med en voksen).