Viseverksted med Rasmus Rohde

Har du lurt på hvordan tekstene og melodiene du skriver kan forbedres? Har du noen ganger vanskeligheter med å komme i gang med skriveprosessen? Kanskje trenger du noen tips og triks for å komme videre med låtene dine? Da er dette viseverkstedet noe for deg!

  • Rasmus Rohde
    1/1
    Foto: Therese Lee Jansen

Rasmus Rohde har vunnet folks hjerter med sin skrivekunst. Enten han lager barneplater med Rasmus og Verdens Beste Band, komponerer musikk til teaterforestillinger eller tolker gamle skillingsviser gjør han suksess.

Som kursdeltager vil du oppleve en dyktig og morsom skrivekunstner som gir av seg selv og deler sin kreative skaperkraft for å gi deg verktøy og inspirasjon til å utvikle deg selv videre som låtskriver og tekstforfatter. 

Viseverkstedet har ingen nedre eller øvre aldersgrense, men det er en fordel at du har en eller annen låtidé eller egenkomponert musikk å ta med deg til verkstedet. Det behøver altså ikke være musikk du har spilt inn, eller ferdige sanger.

Kurset går over 2 dager, med firetimers arbeidsøkter hver dag. Kurset starter med en kort omvisning i Rockheims utstilling Ei vise er så mangt.

Viseverksted på Rockheim
Lørdag og søndag 27. og 28. januar
Kl. 12 til 16 begge dagene

Pris for å delta for viseverkstedet
Under 26 år:  kr. 50,-
Ordinær: 150,-
Billettene kjøper du i resepsjonen, eller via nett på www.hoopla.no (trykk her for direktelink til billetter)


Viseverkstedet er et samarbeid mellom Norsk Viseforum og Rockheim.