Museene Danser og Rockheim på jakt etter dansehitter

Høsten 2017 åpner en ny utstilling på Rockheim, ´Populærdans - dansehitter de siste tiårene´. Utstillingen er siste ledd av utstillingstrilogien ´Museene danser´ og er et samarbeid mellom Museene i Sør-Trøndelag og Senter for folkemusikk og folkedans.

I anledning dette ønsker Rockheim og Museene danser å høre publikums forslag på dansehitter!

  • museenedanser_horisontal-subtitle_black1.png


Hvilke danser husker du var en hit? Varte den lenge og hva het den? Var det kanskje en landeplage? Danseslagere var det både på 50-tallet så vel som på 2010-tallet. Vi setter pris på om du kan tipse oss om hvilke dansehitter du husker!

Klikk deg videre på denne linken for å legg igjen dine historier: http://bit.ly/2mM5Shh​

Høstens utstilling på Rockheim kommer til å bestå av både gamle og nye filmopptak av dans, interaktive installasjoner og spennende måter å kroppslig oppleve ulike dansesjangre på. I tillegg vil utstillingen fortelle om danselivet i Trondheim siden 50-tallet, hvor det var vanlig å gå på dans og om Trondheims danseskoler. Utstillingen åpner i september og kan besøkes til og med februar 2018. 

En danseutstilling medfører selvsagt å møtes for å danse, og Rockheim planlegger å fylle dansegulvet med et større arrangement hver måned. 


  • 1/1