Formidlingstilbud

DKS - dans

Den kulturelle skolesekken

Den kulturelle skolesekken

Hvert år lager Rockheims formidlingsavdeling gjennomførte undervisningsopplegg for elever. Les mer om hva vi tilbyr!

Barnehage

Barnehager

Barnehager

Spennende omvisninger i museet og sangstunder i Knutsen & Ludvigsen-rommet - våre omvisere er drevne til å ta i mot barn og gi gode opplevelser.

Ungdom foran lydmikser

Skoler

Skoler

Vi tilbyr både omvisninger og spesialsydde opplegg tilpasset det enkelte skoletrinn. Bli kjent med norsk populærmusikks historie og påvirkning på samfunnet, opplev med avspillingsteknologi fra sveivegrammofon til Spotify eller prøv deg som Beatles-medlem. Mulighetene er mange!

Allsangkafé

Seniorer

Seniorer

Her kan man gjenoppleve musikken fra sitt liv gjennom omvisninger, introduksjoner, allsangkafe, visekonsert i utstillingen, demonstrasjon av historisk avspillingsutstyr og radioer, og mye mer.

Sveivegrammofon

Demonstrasjoner

Demonstrasjoner

Mekanisk sveivegrammofon, elektrisk platespiller, båndopptaker, båndspiller, plateskifter, jukeboks, kassettspiller, walk man, cd-spiller, radio, mp3-spiller og smarttelefoner - demonstrasjoner på Rockheim er et mekka for både nostalgikere og nysgjerrige.

tilbedrift5.jpg

Gruppebestillinger

Gruppebestillinger

Rockheim er en unik arena for kreative møter og arrangementer for 30-1000 personer! Inviter kollegaer, kunder eller gjester til omvisning, musikkquiz, ukulelekurs, selskap eller konsert i et inspirerende miljø!

B5A3449-Edit.jpg

Romjula på Rockheim

Romjula på Rockheim

Rockheim holder åpent 27. - 29. desember fra kl.10 - 16 og byr på omvisninger og familieaktiviteter hver dag.

Rockheim - det nasjonale museet for populærmusikk 27. – 29. des. 2019 10.00 – 16.00